Van werk naar werk

Jouw werknemer heeft advies voor een 2e spoortraject ontvangen. Wat doe je als werkgever?

Het begeleiden van een arbeidsongeschikte werknemer naar een baan buiten de eigen organisatie is specialistisch werk. Zoek je een re-integratiepartner die vakkundig is en betrokken? Een partner die niet alleen met je samenwerkt maar ook nét even verder denkt en gaat voor resultaat?

Onze zusterorganisatie Welke Professionals ondersteunt bij re-integratie van werknemers in zowel 2e als 3e spoortrajecten. Het team van professionals voert alle wettelijk verplichte handelingen uit in het kader van het 2e spoor (tot een eventuele WIA-keuring) namens jouw organisatie.

Bij Welke wordt de medewerker individueel begeleid door de re-integratiebegeleider en de jobhunter.

De re-integratiebegeleider coacht, verzorgt diverse trainingen, zet testen in en begeleidt de medewerker bij alle aspecten binnen het traject. Dit gebeurt op een vertrouwde locatie, bij voorkeur bij de medewerker thuis. Een vaste jobhunter heeft intensief contact met de medewerker, zoekt met en voor de medewerker naar passende vacatures en bedrijven, helpt bij het opstellen en aanpassen van cv en sollicitatiebrieven en voert sollicitatiegesprekstraining voorafgaand aan elk sollicitatiegesprek.

Naar de welke website

Benieuwd naar re-integratiemogelijkheden voor 2e of 3e spoor?

Maak vandaag nog een afspraak! Of bel voor meer informatie: 085 – 902 39 99.